Štandardizovaná kvalitná bednička môže vašu úrodu uchovať dlhšie

Farmári a pestovatelia zbystrite svoju pozornosť! Spoznáte kvalitné bedničky, so 40 ročnou históriou a skúsenosťami, ktoré môžete mať aj vy. V prvom rade plastove bednicky na ovocie by mali byť z kvalitného materiálu. Ovocie by malo byť uložené ergonomicky a steny bedničky by mali byť priedušné, aby úroda mohla dýchať a nepokazila sa. Bedničky na ovocie a zeleninu od Schoeller Allibert spĺňajú všetky normy, ktoré sú požadované na prepravu potravín. Môžete si vybrať z rôznych druhov a veľkostí, podľa toho, čo presne potrebujete a aké rozmery by sa vám hodili.

Firma vyrába aj veľké boxy na potraviny, do ktorých sa vojde veľký objem a majú aj veľmi veľkú nosnosť. Niektoré z veľko-objemových boxov na potraviny sú aj ventilované a preto je po nich naozaj obrovský dopyt. Predávajú sa výborne a mnohé firmy ich radi využívajú.

jahody

Na ovocie a zeleniny sa samozrejme dajú použiť plastové bedničky, prepravky, ktoré sú vyrábané tak, aby sa dali veľmi ľahko automatizovať pri napĺňaní a zbere, a aby sa dali dobre prepravovať. Môžete si vybrať z ponuky rôznych rozmerov štandardizovaných, ale môžete zadať objednávku aj po rozmeroch na mieru. Bedničky sú stohovateľné na seba i palety, majú zaoblené rohy, niektoré sú aj skladateľné, čo zase ušetrí priestor pokiaľ sú prázdne a nenaplnené. Ľahko ich udržíte čisté!

uroda hrozna

Pokiaľ vás nápad nakúpiť ergonomické, praktické a kvalitné bedničky na ovocie a zeleninu zaujal, prezrite si web stránky firmy Schoeller Allibert. Nájdete na nich okrem množstva podobností a detailov aj katalóg, kde sú konkrétne dizajny vyobrazené. Schoeller Allibert má mnohoročné skúsenosti a ich obaly sa dajú znovu používať. Zaoberajú sa recykláciou a udržateľnosťou, ktorú sa snažia premietať i do svojich výrobkov. Neváhajte sa informovať a nájsť to najlepšie riešenie práve pre vás, vaše výrobky alebo úrodu. Určite budete spokojní!